• 01. Rules
 • 02. Story
 • 03. Factions
 • 04. Saved Fc
 • 05. Save a Fc
 • 06. Announcements
 • Представете си хаотичната революция, която нападна всички същества, които така или иначе бяха ненормални.Представете си: Световен лов на вещици, във всеки смисъл на думата. Незаконен. Тяхното присъствие. Знанието за тях. Предаването на информация. Всичко общо с „Неестествените“ - Незаконно. Да бъде изпълнен на място. Без пауза. Без съмнение. И без последствия.
  News!
  Съвсем скоро ще бъдем отново на линия.Благодарим за търпението! :)
  Staff
  Latest topics
  Save a FaceClaim;Нед Ное 08, 2020 4:02 pm-marissa trancel
  I don't want nothing moreСъб Окт 31, 2020 5:28 pmRoadToRuin
  Genevieve de la LuneСря Окт 28, 2020 6:24 pmRoadToRuin
  chaos entityСъб Окт 24, 2020 9:28 pmRoadToRuin
  "i never saw your evil scars."Чет Сеп 24, 2020 9:57 pmRoadToRuin
  my secret will be a betrayal...Нед Сеп 20, 2020 12:21 pmRoadToRuin

  RoadToRuin
  Administrator
  Нед Сеп 06, 2020 11:20 pm
  Минало;

  Земята, както я познавате, е непроменена, с изключение на една малка разлика. Свръхестествени същества съществуват и винаги са съществували. Отначало тяхното присъствие бе скрито от най-известните от религиите. Те изследвали, проверявали и изпълнявали всякакви „неестествени“ на пръв погледа. Разбира се, това беше с всеки мислещ за справедливостта Ангел, тайно от тях. Винаги по целия свят беше тайна, която ги държеше затворени в сенките. Вампири и върколаци, винаги част от съвременното царство и въпреки това те са били скрити. Пазещи своите тайни, тъй като мълчаливия страх- какво може да се случи, ако някога бъдат разбрани. Тогава всичко беше надолу от там.

  Беше толкова просто. Първо новините започнаха да разпространяват свръхестествени забележителности през 90-те години, а когато времето мина с навлизането на световната мрежа, стана по-достъпна, така че скритата информация за съществата бродещи по земята. YouTube видео за начало, изображението на вампир, изкачващ се отстрани на сграда. Оттам и туит с хештега #TheyAreReal. Тя избухна като вирус в цялото човечество.

  И накрая, изображението по телевизията. Световен лидер, представяйки представа колко глупаво е било за всеки смъртен да вярва в подобни теории на конспирацията. Предаването на живо като демон със сребърни очи бавно вървеше нагоре и откъсваше гърлото от споменатия човек. Струята от кръвта му се пръскаше по телевизията на всички, които гледаха, докато публиката към речта избухна в писъци на ужас. Световните лидери вече не можеха да отрекат това, което беше залепено навсякъде. Докато постъпката на демона позволи на истината да изригне вътре в света, тя също определи приоритета, че те са зли. Че са неестествени. И затова не бяха с душа, много като хората. Това, разбира се, се усили едва когато религиозните секти по света пуснаха всички предубедени изследвания, натрупани през вековете.

  Представете си хаотичната революция, която нападна всички същества, които така или иначе бяха ненормални.
  Представете си: Световен лов на вещици, във всеки смисъл на думата. Незаконен. Тяхното присъствие. Знанието за тях. Предаването на информация. Всичко общо с „Неестествените“ - Незаконно. Да бъде изпълнен на място. Без пауза. Без съмнение. И без последствия.
  [You must be registered and logged in to see this image.]
  RoadToRuin
  Брой мнения :
  116

  Join date :
  05.09.2020

  Права за този форум:
  Не Можете да отговаряте на темите

  Права за този форум:

  Не Можете да отговаряте на темите