• 01. Rules
 • 02. Story
 • 03. Factions
 • 04. Saved Fc
 • 05. Save a Fc
 • 06. Announcements
 • Представете си хаотичната революция, която нападна всички същества, които така или иначе бяха ненормални.Представете си: Световен лов на вещици, във всеки смисъл на думата. Незаконен. Тяхното присъствие. Знанието за тях. Предаването на информация. Всичко общо с „Неестествените“ - Незаконно. Да бъде изпълнен на място. Без пауза. Без съмнение. И без последствия.
  News!
  Съвсем скоро ще бъдем отново на линия.Благодарим за търпението! :)
  Staff
  Latest topics
  Save a FaceClaim;Нед Ное 08, 2020 4:02 pm-marissa trancel
  I don't want nothing moreСъб Окт 31, 2020 5:28 pmRoadToRuin
  Genevieve de la LuneСря Окт 28, 2020 6:24 pmRoadToRuin
  chaos entityСъб Окт 24, 2020 9:28 pmRoadToRuin
  "i never saw your evil scars."Чет Сеп 24, 2020 9:57 pmRoadToRuin
  my secret will be a betrayal...Нед Сеп 20, 2020 12:21 pmRoadToRuin

  RoadToRuin
  Administrator
  Нед Сеп 06, 2020 11:16 pm


  Оur Groups

  Молим Ви, четете внимателно разяснението на всяка група, за да сте сигурни, че точно този герои искате да създадете, както и защото Вещиците и Хората имат под групи. The Thirteen: Witch Council - са създадени като готови герои, можете да ги погледнете [You must be registered and logged in to see this link.] както и LAW Enforcement са също създадени като важни герои, можете да ги погледнете [You must be registered and logged in to see this link.], за този момент свободни герои от тези под групи не могат да бъдат създавани.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Vampires

  Вампирите винаги са съществували. Винаги са били същества, които копнеят за властта и винаги са притежавали подлезите на света. Предани са на този, който ги е превърнал. Много рядко се случва да не изпълняват желанията на техните създатели. Вампирите са деца на нощта, поради което рядко се срещат на дневна светлина. Имат слабост към Слънчевата светлина и затова повечето бизнеси или клубове работят само вечер - Което прави този град идеалното място за процъфтяване.

  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Вампирите, в зависимост от мястото, откъдето произхождат, ще имат различни набори кучешки зъби. Някои имат два удължени зъба, също като в митологията, която заобикаля историята на хората. Ако не изясните какъв тип кучешки зъби има вашият вампир, то това ще бъде по подразбиране. Всички кучешки зъби се прибират (от продълговати и остри стават нормални), появяват се само когато вампирът е гладен или пък силна емоция го е превзела. Очите на вампири са с естествен цвят и макар това да не е необходимо, е възможно очите на вампира Ви да променят цвета си с нарастващия апетит.

  ХАРАКТЕР - Гладни за власт. Сложни. Безскрупулни. Интриганти. Съмнителни. Ненаситни. Силни.
  СПОСОБНОСТИ - Супер бързи; Подобрена ловкост; Повишена сила; Внушение; Феромон.
  УХАПВАНЕТО - То зависи от вампира и вашия герой. Ако парченца плът биват откъснати, би било болезнено. Ако става въпрос за чиста и гладка захапка, само с острата част, това може да бъде чувствето. Зъбите произвеждат отрова, която увеличава допамина в индивидуална система - това смесено с контрола на феромона е как вампирите остават скрити толкова дълго. Ухапването, ако е чисто, ще заздравее за минути, оставяйки само леко драскотина. Много хора и вещици ще се пристрастят към ухапването на вампир; и еуфоричното чувство, което ухапването осигурява.
  СЪЗДАВАНЕ - Създаването на вампира е такова от далечни времена. Докато оригиналните кръвни линии все още преминават през всички вампири, няма информация откъде всъщност са дошли първоначалните четирима старейшини. Как са били създадени. Това, което се знае, е, че всеки древен, който създава свое протеже, е завинаги свързан с всички вампири, които са превърнати от него или неговите деца.
  Най-напред вампирите трябва да накарат гостоприемника да пие от кръвта им; Когато превръщането е "доброволно", не е рядкост вампирът да пие капки от собствената си кръв, за да не изостане от този аспект на ритуала. Докато липсва нежеланието за пиене на кръвта на новият вампир, ритуалът може да продължи. Преди да изгрее слънцето, след като кръвта на "бащата" посочи същността на неговата жертва, той трябва да изцеди всичко освен крайната капка кръв от новото си протеже. Покрай този ритуал "бащата" и протежето се свързват.
  СЕМЕЙСТВО - Вампирите, естествено са самотни същества, с предразположение да се наслаждават на собствения си вид. Въпреки че клановете не са нещо в Лас Валенсия, те имат свои структурирани семейства. Ако вампирите са създадени от един и същи господар, те се считат за семейство, тъй като споделят една и съща пряка кръвна линия. Не са редки случаите, когато едно семейство желае да разшири кръвната си линия и тогава се появява новороденото. Това не е изискване. Семействата обикновено са важни за някои и се отхвърлят от други в зависимост от случилото се при създаването им и от връзката им с техния син.
  СЛАБОСТИ - Слюнката на върколак може да причини мъчителна болка и може да изгори плътта им, но няма да ги убие, ако заразената плът бъде изрязана. Способността им, раните им да зарастват ще ги излекува, но бавно. Слънчевата светлина и сребърения кол до сърцето ще ги убият. Ако загубят твърде много кръв, те трябва да се нахранят, за да се подмладят. Вампирите също така имат нужда от сън, като това се случва през светлата част от денонощието. Също така силите им отслабват когато се намират до сребро (изгаря ги и отнема много време да се излекуват), огън и благословени предмети. Вампирите трябва да бъдат поканени в дома на човек от живущите в дома, но що се отнася до магазини, клубове и прочие, то тогава не се нуждаят от покана.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  WEREWOLF

  Върколаците винаги са воювали срещу вампири. Те имат вродена омраза към вампири и демони, поради неестествеността, която причинява инстинктите им да бъдат предпазливи. Те нямат биещо сърце и затова винаги миришат на смърт на върколаците. Подобно на общата митология, те могат да се превръщат в голямо ликантропско същество
  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Вълкът винаги е най-силен в животинската си форма. Върколаците в миналото са били бъркани за същества като Голямата стъпка или Саскуоч, поради високия си ръст (около 2 метра) на два крака с остри удължени нокти и муцуна. Остротата на зъбите им и силата на смачкване в челюстта им е непреодолима за всяка друга захапка. Върколаците са склонни да имат много бърз метаболизъм и макар да са в състояние да се опиянят, но това не трае дълго и изисква висока степен на консумация на алкохол.
  ХАРАКТЕР - Смели. Небрежени. Бързо се ядосват. Инстинктивни. Лоялени. Доминантни. Покорни.
  СПОСОБНОСТИ - Повишена сила; Повишена скорост; Подобрено зрение; Засилени сетива; Върколашка слюнка; Трансформация във вълк.
  УХАПВАНЕТО - Върколакът, когато е във вълчия си вид, може да създаде друг върколак, като ухапе човек, продупчвайки кожата му. Ухапването на върколак, докато се трансформира, винаги е слабост на вампирите, ако разрани кожата им. Слюнката ще изгори плътта им, но рядко е фатална. Когато върколакът е в човешката си форма, захапката му не е опасна
  ПРОМЯНАТА - След като първо бъде ухапана, жертвата постепенно ще става все по-болна и раздразнителна. В тях ще се обадят гняв или нетърпение, които никога преди не са изпитвали. Също така и  желание да отидат в гората. Това е повикът на природата. Желанието да намерят другите като тях, но ако не успеят да ги открият се превръщат сами. Първата промяна е мъчителна и много върколаци умират от болката. Никога не става по-малко болезнено, но пък за сметка на това е по-лесно управляемо. В крайна сметка върколакът ще може да се промени по желание. Върколакът може да промени всяка една част от себе си,но и не е необичайно да загуби контрол и случайно да се появи опашка или пък остри нокти в гняв. Ако върколакът е облечен преди промяната, облеклото му ще бъде раздробено и когато си върне обратно човешкия вид, той ще бъде гол.
  СЛАБОСТИ - Върколаците остаряват като хората. Способността им да се лекуват не е незабавна, но се ускорява. Когато върколаците са тежко ранени, те автоматично връщат човешката си форма. Тяхна най-голяма слабост е среброто.
  ГЛУТНИЦАТА:
  Лидер - Водачът на глутницата. Ползва се с титлата крал.
  Втори по команда - Замества лидера.
  Половинката на лидера на глутницата.
  ENFORCER (трябва да го проверя какво беше) - Изпълнява заповедите на лидера и го пази.
  Скаути - Патрулират и гарантират безопасността на територията и глутницата.
  KIN (семейство) - Всеки един член от глутницата.
  Алфа - Доминиращ вълк.
  Бета - Неутрален вълк.
  Гама - Покорен вълк.

  КАКВО СТАВА АКО:
  ЛИДЕРЪТ УМРЕ ОТ БОЛЕСТ ИЛИ СТАРОСТ - Естествено, първородното дете (пале) от всякакъв пол автоматично става наследник. То трябва да защитави претенциите си срещу всеки, който се осмели да му се противопостави, в рамките на първия цикъл на луната. Онези, които утвърдят правото си да оспорват позицията на лидера, ще трябва да се бият срещу настоящия лидер.
  ЛИДЕРЪТ Е ПРЕДИЗВИКАН - Когато Алфа реши, че желае да се съревновава за позицията на Лидер, глутницата гласува дали има смисъл и позиция в Предизвикателството. Битката не се основава на мускулатура, а на способности като интелигентност и лидерство. Ако мнозинството одобри, състезателят и водачът в ранг ще участват в битка един срещу друг, като победителят ще поеме лидерството..
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  DEMONS

  Eдно време смъртният им живот бе всичко, което знаеха. Демоните са най-лошото от най-лошото, създания на греховни желания и девиантна природа. Всички демони по едно време са били смъртни, въпреки че в зависимост от възрастта си, могат или не могат да си спомнят своето смъртно себе си. Те могат да произхождат от всяко същество, което все още има биещо сърце, но всички предишни магически дарове са унищожени в момента на смъртта им. В момента, в който душата им напусне тялото си, тя пътува и остава в капан в новия си дом, седемте слоя на ада. Преди да се прероди, демонът, трябва да премине през инспекция за случка, която ги е накарала да съгрешат и по този начин да се открие техният грях. По този начин се решава и в кой кръг на ада да отидат. Всички демони ще прекарат поне първия половин век от живота си в капан на Ада им и така ще притежават характеристики въз основа на своята атмосфера. От писателя зависи как героят му ще се измъкне от Ада.
  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Демоните обикновено изглеждат като хора във всички аспекти, с изключение на уникална, ключова характеристика, която ще ги отличи от смъртните. Това може да бъде абсолютно всичко - от крила до рога, до обезцветени очи. Физическият атрибут обикновено е нещо, което олицетворява не кои са били някога, а кои са били след падането им в Ада.
  ХАРАКТЕР - Грехът, свързан с техния кръг на Ада, ще бъде преобладаващ за това, кои са те, като демон.
  ПРИЗОВАВАНЕ - Името им се променя при тяхното прераждане и цялата връзка с човешки им живот е без значение. Имената на демоните могат да бъдат едно име или няколко имена - всички трябва да бъдат посочени като вашето потребителско име. (Първо) или (Първо Последно) или (Първо Средно Последно). Това зависи от вас.
  СПОСОБНОСТИ - Повишена скорост; Повишена здравина; Подобрено зрение; Засилени сетива; Подобрена ловкост; Подобрена издръжливост; Тиха стъпка; Телепортация; Блясък; Криле.
  СЛАБОСТИ - Ако вещица или смъртен научи името на демона, напълно (и само чрез разрешение или ролева игра), те могат да бъдат призовани и поробени. Те могат да бъдат хванати само чрез руна или в защитен кръг и само от тези, които имат изброената сила. Докато всеки може да призове демон с предоставеното му пълно име, не е разумно да го прави без защита. Благословените предмети и от своя страна Ангелите са единствените, които могат да причинят трайно нараняване или дори смърт на Демон. Ако демон бъде обезглавен без използването на благословен предмет, той веднага ще бъде върнат в Ада.

  СЕДЕМТЕ КРЪГА НА АДА СА СЪСТАВЕНИ ОТ СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА:
  ПЪРВИ КРЪГ / ГОРДОСТ: Непрекъснат тъмен лабиринт от сенки, който никога няма край и никога няма начало. Всеки завой е нов и непознат, а отговор никога не се предоставя. Наградата никога не се награждава. Безкрайна тирада на нищото. Абсолютно небитие. Не е петънце на звук. Нито проблясък на размисъл.
  ВТОРИ КРЪГ / ПОХОТ - Да живеят в свят червен. Този адски кръг е покрит с червен прах и нищо на света никога не е чисто или приятно. Всичко се отнема, чувството на задоволство липсва.
  ТРЕТИ КРЪГ / ЧРЕВОУГОДИЕ - Безплодна пустош без сетива. Няма вкус. Нищо не удовлетворява. Нищо никога няма да им даде онова усещане, което някога са имали, когато получат това, което искат. Нищо никога не би изпълнило техните желания или нужди. Те могат да консумират и консумират, но всичко това са призраци на миналото и нищо повече.
  ЧЕТВЪРТИ КРЪГ / АЛЧНОСТ- Безкрайна тирада от скъпоценни вещи и материалистични желания на всички светове, които никога не могат да бъдат притежавани или пипани. Умът е консумиран да иска неща, поради първоначалния си грях, и въпреки това всичко, към което се стремят, всичко, от което се нуждаят, е винаги извън тяхния обсег - някои могат да кажат, че тази постоянна нужда да има все повече и повече без удовлетворение, е накарало греха им да ги консумира още повече.
  ПЕТИ КРЪГ/ ГНЯВ - Безкрайна битка с ридаещи души се води в мъгливо блато. Много хора, които са извършили този грях, оставяйки гнева напълно да ги обземе, бързо се гневят и яростят. Трудно се справят с емоциите си. Възгледите им са се изкривили.
  ШЕСТИ КРЪГ / ЗАВИСТ - Всяко желание, всяка каприза, всяко удоволствие винаги ще бъде предоставено на всеки, освен на тях. Демонът винаги е сам и не е в състояние да грабне това, което желаят.
  СЕДМИ КРЪГ / ЛЕНОСТ - Принуждават се постоянно да се движат, постоянно да правят неща, но времето им е бавно. Всяка задача продължава да не свършва никога. Всяко движение е бавно, но принудено. Това е кръгът на Ада, където времето едновременно съществува и не съществува.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  ANGELS

  Ангелите са могъщи, безсмъртни, крилати небесни същества, които са закрилници на човечеството и войни на божествеността. Те не се раждат и следователно нямат дата на раждане. Те са създадени и просто се появяват с мислите и знанията на всички останали Ангели. Всички ангели са свързани, някои по-близки от другите, но всички се отнасят към другите като "брат" или "сестра". Те са избрали или им е възложено да слязат на Земята, да изпълнят повелята на своя божествен Баща и по този начин да останат праведни към истината и благородството на своята кауза: Намаляват възникналия хаос.
  Те са чисти същества, които не държат никакъв грях в сърцето си и винаги правят това, което е справедливо и правилно за тези около тях. Те ще се жертват без миг колебание, ако това означава да осигурят по-добър свят след смъртта им. Ангелът винаги ще търси жестокост, за да се опита да я спре. Разбира се, Земята не е това, което са мислили и изкушенията на Греха са зад всеки ъгъл, особено в този град. Ако Ангел се поддаде на всеки грях от Седемте кръга на Ада, те веднага ще изгубят крилата си и ще се превърнат в Паднали Ангели.
  ФИЗИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Те имат необичайна аура, слабо небесно бяло сияние, което мигновено ги прави завладяващи, и хората изпитват желание да ги слушат, дори и ангелите да им шепнат. Те имат златен ореол около ирисите си.
  ХАРАКТЕР - Праведни, Непорочни, Чисти, Невинни, Божествен комплекс.
  СПОСОБНОСТИ - Повишена сила; Бърза скорост; Подобрена издръжливост; Подобрена ловкост; Виждане на аурата; Криле; Ангелски пера.
  БЛАГОСЛОВЕНИ ПРЕДМЕТИ - Ангелите имат способността да създават един-единствен благословен предмет, това е с тях от момента на тяхното прераждане в небесното царство и винаги остава с тях. Със силата на слънцето и божествеността зад него, Благословеният предмет може да причини вреда на всяко създание. Ако е острие, то може да прореже всичко. Ако е пистолет, куршумът ще мине през всичко. Той не може да бъде докоснат от друг, освен ако Ангелът не се е съгласил и дори тогава, той не може да бъде напълно подвластен на чуждата ръка. Ако човек се опита да открадне благословен предмет, то той ще изпита чувство като това, че все едно е влязъл в контакт с топлината на слънцето. Никой индивид, който е съгрешил, няма да може да държи благословен предмет, дори и с разрешение. Благословен предмет не е в състояние да смени собственика си, освен обратно към оригиналния Ангел.
  СЛАБОСТ - Да бъдат покварени от греха или да им бъдат нанесени вреди от Благословения им предмет.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  FALLEN

  Паднали ангели бяха рядкост. Така беше, докато пандемията на човечеството се простираше над Земята и с нея изнесоха, греховете на корупцията. Паднали ангели, съвсем просто са ангели, които са се поддали на греха. Не е нужно много, за да почернят душата си, да ги поквари достатъчно, за да се разбере, че Божественото никога няма да ги приеме отново. Някои от падналите копнеят за красотата на своята родна земя, докато други вярват, че греховете са много по-красиви от всичко, което са преживявали преди. Има акт на балансиране, опити да се впишат в човечеството, като в същото време се опитват да преодолеят тежестта на това да бъдат паднали.

  АТРИБУТИ
  ФИЗИЧЕСКИ
  - Крилата им са изгорени до пепел, оставящи корозивни и грозни белези по гърба им там, където някога са били. Златният ореол около ириса им се превръща в тъмносив, точно както аурата им също превръща пепеляв оттенък.

  ЛИЦЕ - Любопитно. Унило. Необичайно. . Емоционалено. Изпълнено с копнеж.

  УМЕНИЯ - Тъй като магията на Ангел е в крилата им, а Падналият вече ги няма, техните правомощия са ограничени. Те все още имат сила и бързина, но тя е по-малка от тази на демоните и ангелите и само малко над хората. Вече могат да кървят, което означава, че могат да умрат. Започват да стареят с напредването на годините и отвъд вродената си природа те могат лесно да минат за хора.

  СЛАБОСТИ
  - Благословени предмети, обезглавяване, смъртни рани.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  WITCHES

  От началото на известната история на човечеството, от съветите на кралете до изгарящите нощи на Салем по време на лова на вещици, вещиците винаги са съществували - Понякога в хармония с други същества и хора, понякога биват обвинявани в лошо поведение и лош късмет. Вещиците са хора, които са способни да насочват магия чрез ритуали и да призовават духовете за помощ. Смята се, че ранните вещици са злодеи, поробени от дявола, следващи пътя на усуканото езичество. Въпреки че за някои вещици старите митове за сатанинското поклонение може да са верни, магьосничеството е термин за всички пътища на остроумието и по този начин е трудно да се определи по един конкретен начин.Магията съществува в света под много форми, поради което може да се черпи от различни източници. За да канализирате магията и да я накарате да се подчинява на волята ви, трябва да се проведе ритуал. Ритуалът се прави в магически заредена среда, в кръг от сол, пясък, чаша или пепел в зависимост от вида ритуал. Дори и най-малките изменения на съставки, използвани в ритуал, могат да повлияят на резултатите, причинявайки сериозна загуба . За да се предотврати катастрофа, всички вещици, изучаващи техния занаят, имат самостоятелно написани ритуали в своите гримоари, за да се придържат към точните измервания и стъпки на ритуала. Какъв източник вещиците използват, за да нарисуват магията си, определя пътя, който практикуват. Докато всички пътища, заклинания и ритуали на вещици могат да варират в различни посоки, има един закон, който не може да бъде подправен или променен: магията идва с цена.

  ЗАКОН ЗА БАЛАНС
  Магията изисква даване и вземане. Ако не е планирано и изработено внимателно, всяка отвара може да се превърне в отрова; Всяко заклинание може да предизвика обратен удар и да доведе до сериозни последствия; Всеки ритуал може да доведе до неочаквани резултати, когато някой друг на земята може да понесе последствията. Когато Законът за баланса не се спазва, последствията могат да бъдат непростими.


  ФИЗИЧЕСКИ - Те не са по-различни от хората по скорост и сила. Макар и смъртни, вещиците могат да направят леки промени в себе си, стига да спазват Закона за баланса.

  ОБЩИ СПОСОБНОСТИ - Магия; Виждане на аурите;


  Пътя на вещерството;


  Всички вещици практикуват и изучават своя занаят в сборище, самотните вещици обаче учат и практикуват занаята си самостоятелно, гримоарите им се състоят от магии и ритуали, които могат да се извършват само от един човек, следователно те се оказват по-малко ефективни. Всеки вид вещица може да бъде самотен или да бъде част от Сборище.

  Elemental WItch - Вещиците са свързани с природата и други сили на Вселената, елемента е олицетворение на естествена сила и Елементалните вещири се приравняват само с един от четирите елемента и могат да го манипулират до степен с правопис и ритуали. Елеманталните вещици могат да призоват елемента, който притежават, могат да го манипулират и оформят.

  Traditional Witch - Следвайки стария занаят, забравен от многото, традиционните вещици почитат древните начини на родството си. Това се отразява не само на техните ритуали, но и на начина им на живот. Често работят с местните духове . Само традиционните вещици могат да призоват духове.

  Blood Witch - Кръвна вещица използва прясна кръв, за да захранва своите ритуали и магии. Кръвта трябва да бъде набавена чрез жертва, като единственото намерение е да се използва за ритуала. Поради доста противоречивия характер на техния занаят (кръвните вещици могат да произвеждат само мощни заклинания / да извършват успешни ритуали чрез човешки или животински жертвоприношения), те са изгнаниците на сборище - Лас Валенсия . Тъй като основната съставка е кръвта, природата на магията винаги е опетнена и е съсредоточена върху правенето на вреди, те могат да призоват демони да сключват договори с тях на свое име или на друго име - но демоничното не означава само призоваване на демони, това означава, че се захранва с демонични сили. Кръвните вещици могат да причинят вреда чрез демонични ритуали.

  Hedge Witch - Чрез предпочитания от тях метод на приготвяне (мехлеми, специални чайове и др.) тези вещици могат да преминат през жив плет и да проектират своята астрална форма в Другата Уолд - земята на мъртвите, където всички души бродят в чистилището. Те могат да общуват само с мъртвите, като проектират астралната си форма в чистилище (другия свят) и не могат да го направят, докато са в света на живите. Те могат да получават и изпращат съобщения между световете. Повечето, които следват този път, са в унисон със силите на природата, имат познания за билки и лекарства на растителна основа, направени чрез ритуали и магии. Вещиците от живия плет могат да общуват с мъртвите и да практикуват лечебен занаят.

  Psychic Witch - Магията на канализиране чрез умствената им способност, тези вещици, които говорят за късмет, могат безпроблемно да се движат между бъдеще и минало. За да могат да използват своите способности, те трябва да заредят светски предмет с магия: палуба с таро, купа с вода, писалка или нещо, което може да се тълкува от вещицата. Медиумите могат да разкажат бъдещето и да разкрият нечие минало чрез предпочитания от тях омагьосан предмет.
  Las Valencia Coven
  Когато група млади жени, за които се смята, че са съблазнени от дявола, за първи път са обвинени в магьосничество, истерията за лов на вещици се разпространява като диви огньове, принуждавайки вещиците да се укриват, което ги кара да се разпръснат, да напуснат домовете си и близките си - оттегляйки се сред природата, далеч от техните обвинители и ловци. Кървавото клане на всички онези млади и светли жени, опитни в магьосничеството, довело оцелелите вещици в номадски живот, където те трябвало да бъдат изключително внимателни около населените райони и градове. В крайна сметка вещиците в движение започналиi да пресичат пътища, като се събирали, за да изпълняват ритуалите, които се нуждаели от мнозинство - или за да помогнат на хората в нужда, или да се пазят.
  Първите сборища не започнали да се образуват, докато раните от изпитанията на Салем не зарасли, но с течение на времето станало ясно, че вещиците са по-силни по брой. Като черпят сили един от друг и вълшебния свят, който ги заобикаля, ритуалните им кръгове започват да стават все по-многолюдни, магиите им се засилват. Най-сетне първият вещерски сбор бил основан от тринадесетте вещици, които също били пътешественици, настроени на номадски живот. Техните знания се разпространявали чрез сенки и шепот, отваряйки вратите за по-сигурен и мощен начин да изпълняват занаята си за всички останали самотни вещици.
  Сборът Лас Валенсия е почти толкова стар, колкото и самият град и е основан от номадските вещици. Въпреки че сборът не се позовава на сграда или друго място, вещиците направили дома си точно под носа на хората и съществата, населяващи града. Стар и празен фабричен склад, в една от многото улички на квартал „Червена светлина“. Складът е защитен от отделенията на всяка вещица на сбора, като такава, ако някой не принадлежи, вратата за вход ще се отвори за нищо, освен за тъмнината. За вещиците той предлага подслон и защита от външни заплахи. Заредена от безброй вълшебни аури, вещерската сграда е място, на което вещиците могат да се съберат под ротонда от таванския прозорец
  Считана за дом на много вещици, сградата на сбора също е домакин на лунните ритуали, които винаги се правят на пълнолуние. Пряко свързани с лунните движения, вещиците са най-мощни, когато има пълнолуние. Използвайки повишените си сили, вещиците извършват защитни заклинания върху родството си и хората, които молят за помощта им. Всеки ритуал, който се нуждае от огромна сила, се извършва по време на пълнолуние..
  Подобно на всяко ръководно тяло, Сборът Лас Валенсия също има управляваща класа - 13 вещици, които да се поберат в 9-футовия ритуален кръг. Освен че водят ритуалите, Тринадесетте също се считат за наставници на сбора.

  - Освен ако не е посочено друго, всички вещици се считат за членове на сбора.
  - Самотните вещици са по-слаби в сравнение с вещиците от сбора, които винаги могат да черпят сила от сбора, тъй като тяхната магия е във всеки ъгъл на града
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  The Thirteen: Witch Council

  Те са ръководният Сборището в Лас Валенсия, съвета ръководи и наблюдава вещиците да не вредят, като налага закона и наказва онези, които не ги спазват - но разбира се, те също са наставници на всяка вещица в сборището. Тринайсетте са отговорни за поддържането на използването на Черната магия / Смъртната магия и Кръвната магия под строг контрол, тъй като непроверената магия може да изложи вида им на риск - Изпитанията на вещиците на Салем са черно петно ​​в тяхната история, че те ще направят всичко по силите си за да не се повтаря.

  Мъдри за възрастта си, Тринадесетте се състоят от вещици, практикуващи различни пътеки за магьосничество и всеки един от тях е известен с това, че се отличава в своите занаяти. Те са тези, които са отговорни за безопасността на сборището и те са тези, които взимат тежки решения по въпросите на живота и смъртта, които могат да променят начина, по който човешкият или свръхестествен свят ги възприема. Внимателни със своя избор и закони, тъй като твърде много се разчита на тях, Тринадесетте са най-могъщите вещици, които са избрани от ритуал.

  Вещица, която желае да стане член на „Тринадесетте“ (след като едната от тях умре или отстъпи), трябва да докаже своята стойност в очите на другите вещици, като изпълни набор от задачи, поставени пред тях. Тези задачи варират от точно изобразяване на тяхната сила до тяхното познание.

  LUDICIUM SOMNIA
  - В първата задача на вещицата се дава отвара, която ги вкарва в сън като транс, където те очакваха да се сблъскат с най-големите си страхове и най-лошите кошмари. Вещицата се смята за успешна само ако успее да се събуди от транс, като придобие ясен контрол над кошмарите си, което изисква огромна умствена сила.

  LUDICIUM SALEM
  - За втората задача, препратка към теста за плуване по време на изпитанията на вещици, те се обвързват с кол (връзки, заредени с магия, следователно почти нечупливи) в полунощ, точно преди приливите и отливите да започнат да се покачват и им е разрешена само една съставка с тях - ако вещицата успее да се измъкне от връзките си преди разсъмване, те се считат за успешни в преминаването на задачата.

  LUDICIUM VENENUM
  - По време на третата задача, на вещицата се дава отрова за пиене и се очаква да избере подходящия антидот за нея сред 111 бутилки - всички останали бутилки са пълни с отрова и това изпитание е прословуто с това, че взима много животи. С тази задача вещицата доказва способност за огромни знания за билки, растения и шесто чувство.
  * Създадени са готови герои, от тази група свободен герои няма можете да ги намерите [You must be registered and logged in to see this link.]
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Humans

  Хората са най-силната сила в целия свят. Макар че те не са най-силните, нито най-умните, тяхната адаптивност и изключително голям брой се оказва сила на противопоставяне на свръхестествените. Има причина те да стоят толкова дълго скрити от човешкото око.

  АТРИБУТИ
  ФИЗИЧЕСКИ
  - Следователно те са смъртни, не могат да се сравнят със същества в сила или скорост, но могат да бъдат обучени професионално да държат физически срещу тях.

  ЛИЦА - Повече от хората се контролират от емоциите си, но това по никакъв начин не се отнася за всички хора. Точно както идват във всякакви форми и размери, те също идват с уникална душа.

  СЛАБОСТ - Смъртни рани, старост, благословени предмети, болести.

  ЧОВЕШКИ ПОЗИЦИИ


  HUNTER - Това са хора, които са работили или все още работят, патрулирайки по улиците и екзекутирайки свръхестествените на видимост. Това е работа и длъжност само извън Лас Валенсия. Те имат сребърни куршуми или оръжия от сребро, често използвани срещу вампири и върколаци. Техните познания за демонични и ангелски наранявания са ограничени. Те са висококвалифицирани милитаризирани убийци.

  COLLECTOR  - Всеки смъртен, който е нает да събира свръхестествени в пълен размер или по друг начин. Те отговарят за черния пазар. За свръхестествените се предоставя големи сума.

  TRACKER - Всеки индивид, който се наема да събира и ловува свръхестествените. Те работят сами и имат свой собствен дневен ред. Независимо дали става въпрос за експерименти, проследяване, знания или лов на глави.

  SANCTI - Индивид, който защитава свръхестествените, като вярва, че те са или равни, или по-големи от човечеството. Преди закона те са били място за убежище, в което са се криели свръхестествени или нуждаещи се. Сега те очевидно са твърди поддръжници на Закона и ще пренесат контрабандно безопасно преминаване на свръестествените в Лас Валенсия.

  *Можете да намерите [You must be registered and logged in to see this link.] важни герои от Hunter, Collector, Tracker & Santci - ако желаете все още можете да създадете свободно такива.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Law Enforcement

  След влизането в сила на закона, дойде и спешната нужда от специална работна група, състояща се от високо обучени войници / полицаи. Работната група за регионални свръхестествени проучвания в Лас Валенсия беше проект от десет години преди окончателното й създаване през 2014 г., месец преди новината за закона да удари широката общественост. След време името на тази специална работна група се съкрати до законо прилагане или LVRST..

  Правоприемниците са група хора достатъчно силни, умни и смъртоносна, за да се противопоставят на свръхестествените в битка с използването на своето широко въоръжение, опит на бойни полета / предишни мисии и най-важното техните таланти, които ги правят по-добри от средния човек. Някои идват от фоновото обучение на армията, някои са стари полицаи, които са го приели, да защитят града от свръхестествената заплаха, а някои са самообучени хора, преминали тест за правоспособност, за да докажат своята стойност и способности.

  Законо прилагането е правителствен орган и техните основни мисии са да поддържат свръхестествените и да ги екзекутират / издирват при необходимост. Те също са отговорни за запазването на мира между човешките и различните видове популации и могат да работят с LVPD за проследяване на свръхестествените.

  По закон законо прилагащите са недосегаеми. Те имат разрешение за всеки клуб, всяка къща, всяка дупка и всеки ъгъл на града и винаги могат да носят огнестрелно оръжие, сребро и всякакви други оръжия / предпазна защита. Нападението, нападението или под каквато и да било форма, опровергаваща тяхната преценка, е престъпление.

  Правомощията на законо прилагащите органи включват само границите на Лас Валенсия и понастоящем няма друга официална оперативна група за свръхестествен характер в нито един друг град или държава. През 2016 г., за да направят работата по-привлекателна, законо прилагащите органи започнаха да получават големи суми пари за всяка мисия, която успешно изпълняват, заедно с по-голямо месечно заплащане, което ги прави най-високоплатените държавни служители. Това е непростима работа и въпреки че обещава цяло състояние, само шепа законо прилагащи успяват да оцелеят повече от година.

  Броят им е малък, но от шест години законо прилагащите пазят града в безопасност, като елиминират престъпни действия на Свръхестествените.

  LAW ENFORCEMENT WEAPONRY  -Противно на общоприетото мнение, че законо прилагащите е слабо срещу заплахата от Свръхестествени, благодарение на високо обучените войници и технологиите, това не е така. Хубаво е да се каже, че Специалната оперативна група има не само най-добрите войници, които човечеството може да предложи, но и те имат достъп до един от най-обширните арсенали в света. В обхвата на пистолетите, изработени по поръчка, силни като пушки, РПГ, огнестрелни бомби, силно разрушителни бомби до специално проектирани оръжия за насочване към всеки вид, законо прилагащите представлява голяма заплаха за Свръхестествените. Всеки законо прилагащите или се възползва от този арсенал, или си изработва куршуми или оръжия по поръчка.

  Като за защита всичко, което им е необходимо, е на тяхно разположение. Те могат да бъдат забелязани да носят сребърни бижута, за да се предпазят от това да се намират в близки помещения със свръхестествени, специални устройства за смяна на гласовата честота, толкова малки, колкото бъгове в ушите им, за да се борят , ускорени кевларски якета, за да издържат на повишена здравина.

  На законоприлагащите е разрешено да имат оръжие, проектирано по поръчка.

  ВАЖНО;
  В законоприлагащите се допускат само хора. Историите на героите трябва да дават информация за тяхното обучение и какво ги прави квалифицирани за работата. Но на този етап са създадени като готови герои, които можете да намерите [You must be registered and logged in to see this link.] и не можете да създавате свободни такива за момента.
  RoadToRuin
  Брой мнения :
  116

  Join date :
  05.09.2020

  RoadToRuin
  Administrator
  Пон Сеп 07, 2020 1:14 am


  Our Groups

  Молим, четете внимателно разяснението на всяка група, за да сте сигурни, че точно този герои искате да създадете, както и защото Вещиците и Хората имат под групи. The Thirteen: Witch Council - са създадени като готови герои, можете да ги погледнете [You must be registered and logged in to see this link.] както и LAW Enforcement са също създадени като важни герои, можете да ги погледнете [You must be registered and logged in to see this link.], за този момент свободни герои от тези под групи не могат да бъдат създавани.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Wendigo

  Вендиго винаги са оставали скрити в селските гори по целия свят. Винаги е имало отзвук от тях в историите; кошмари, разказвани през поколенията и митове, прошепнати в тъмнината. Изображенията бяха изплували, винаги размазани и никога не можеха да се различат; но те винаги са били истински. Скрити дори след изригването на истината върху Свръхестествените явления, които все още са останали от знанието на хората. Остават скрити до приемането на Закона в Лас Валенсия и скоро те бавно и подло мигрират към града. Техният дом естествено са тъмните пещери в гората или нещо, което може да бъде скрито далеч от слънцето. Те са естествено нощни същества и макар да са открили, че могат да съвпадат в света в човешката си форма, това не е естествено за тях. Ето защо Лас Валенсия е идеален за Вендиго. Работи денонощно.


  ФИЗИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ - Вендиго, когато не е в човешка форма, е естествено скелетно същество. Кожата им е пепелява по природа и изглежда почти полупрозрачна, за да покаже начина, по който костите им се свързват отдолу. Въпреки че изглежда, че е достатъчно тънък, за да се отвори с хартия, той е направен от твърда диамантена текстура, която е почти непроницаема. Телата им са неподвижни в поза и поради ненормалната и неудобна физика те са склонни да ловуват на четири крака, но въпреки това могат да ходят и на двете. Ръцете им са необичайно дълги, а пръстите им са остри като бръснач и на вид нокти. Твърди се, че главата им е оформена като тази на безчерен череп, подобен по стил на адски хрътки с големи остри кучешки зъби, които могат да се раздробят дори метал.

  ПЕРСОНА -. Канибализъм. Любопитен. Експериментален. Ненаситен. Злонамерен. Безсъвестно.

  СПОСОБНОСТИ - Повишена сила; Подобрени сетива; Стелт Стъпка; Щипки за нарязване; Бронирана кожа; Киселинна слюнка; Мимикрия.

  ГЛАДЪТ - Вендигос извлича издръжка от хората и то само от сурови хора. Неварено. Неофериран. Непрекъснато. Хора. Разбира се, това включва вкусните вещици. Това може да е просто ежедневно нещо за тях, подобно на това, че ядат крави, или може да създаде някои проблеми със съвестта - подобно на вегетарианците от този вид. Докато Вендиго ще изглежда перфектно човешки през повечето време, когато огладнее, кожата им става по-пепелява на външен вид, тъй като те стават изтъркани и еманципирани, изглеждайки доста бързо. Ако не ядат, бавно истинската им форма ще започне да се изплъзва. Полупрозрачността на кожата им, удължаването на позата им, ноктите - ще започнат да се разкъсват кои са, докато получат ненаситен глад, който не могат да контролират да пируват с никого около тях, без значение кой. Не е необичайно Вендиго постоянно да се храни, за да предотврати подобни неконтролирани действия

  ПРЕХОДЪТ - Преходът между човешката форма и естествената форма на Вендиго е обратното на Върколаците. Докато върколаците през кожата им, човешката рамка на вендиго става еманципирана и изглежда почти сякаш кожата им се отлепва и изпарява от костите им.

  СЪЗДАВАНЕТО - Вендиго са прокълнати видове, създадени в тъмнината от кръвни вещици, които са се опитали да призоват демон в статуя, и вместо това е родило Вендиго - докато първоначално е било чрез проклятие, сега те са станали естествено родени видове.

  ПРОЦЕС НА СТАРЕНЕ - Те са родени от родители на вендиго, така че те са бебета на вендиго от самото начало. Тъй като всички бебета се раждат, нуждаещи се от препитание и вендиго могат да имат човешката си форма само когато се хранят, те ще изглеждат скелетни и пепеляви с малки рога при раждането. Бебетата на вендиго ще приемат човешка форма, когато бъдат хранени - точно както възрастните вендиго. Те трябва да бъдат хранени със сурова човешка / вещица кръв и плът - точно като възрастните вендиго. Те идват с подходящи зъби във формата на вендиго, за да могат да се хранят. Когато вендиготата достигнат двадесет и пет годишна възраст, изглежда, че стареенето им се забавя доста драстично. Те изглеждат по-млади, много по-дълго, докато накрая достигнат възраст на външен вид. Представете си, че вендиготата стареят приблизително два пъти по-бавно от хората, след като достигнат своята зряла възраст.

  СЛАБОСТ - Кожата им може да бъде увредена само от благословени предмети или прокълнат предмет, специално създаден за конкретния Вендиго. Огънят или ярките светлини също са слабост, която им причинява дезориентация, която трябва да се научат да преодоляват, което е по-трудно, когато са гладни. В естествената си форма Вендиго може да вижда само движещи се обекти, но в човешка форма очилата почти могат да поправят това, макар че все още е малко размазано в периферията. Те също все още присвиват очи на слънчева светлина.
  **Знаят ли останалите свръхестествени същества за расата? Не. С изключение на ангелите, които нямат особени познания.
  Все още ли кожата им е толкова издръжлива, въпреки човешката им форма? Да.
  Когато са гладни може ли да контролират глада си?  Не.
  Може ли Вендигото да бъде ухапано от вампир? Не. Кожата им е твърде здрава, за да бъде наранена по какъвто и да било начин.
  Могат ли да се хранят с човешка храна? Могат, но това е неприятно за тях.

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Shapeshifters

  Видоизменящи или с друга дума скинкъри - винаги са били записвани като хора със способността да се трансформират в една форма на животно, наследено от техните кръвни линии. Въпреки че произходът им е неизвестен - независимо дали са възникнали в резултат на проклятието на божеството, или са получили способността да се изместват, като се приспособят към условията на заобикалящата ги среда - това, което се знае за тях, е, че те могат да метаморфират в своята животинска форма по желание без робство на пълнолунието или други лунни движения.

  - Шейфшифтърите се раждат само и способността за преместване на фигури се наследява, ако и двамата родители на шейфшифтъра имат различни животински форми, потомството може да наследи само един от тях.
  - Shapeshifters могат да овладеят само една животинска форма и те са единични същества, които не са склонни да образуват глутници.
  - Избраната животинска форма не може да бъде по-голяма от тигър по размер. Не се допускат членестоноги или водни животни.


  ФИЗИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ - В човешкия си вид шейфтъфърът е напълно човек. Тяхната плът е смъртна с лечебния период на човек и на пръв поглед те не се различават от другите хора. Те не показват признаци на своята животинска форма в човешка форма и обратно - и двете форми са напълно отделни и частична трансформация не е възможна.

  В своята животинска форма те приемат физическите свойства на животното, в което се трансформират. Те не могат да говорят или по никакъв начин не правят нещо, което наследственото им животно не би могло да направи.

  В човешка форма те имат хранителните навици на човек, но докато са в животинска форма, те предпочитат храната, свързана с техните животни.

  ПЕРСОНА - Тайнствена. Инстинктивност. Пъргав. Независим. Дръзка. Силен. Самотен.

  ОБЩИ
  СПОСОБНОСТИ
  - Скрита аура; Животински инстинкти; Животинска форма; Трансформация; Подобрена сила;

  ТРАНСФОРМАЦИЯТА - Първата им трансформация се случва в пубертета - те не могат да се променят като деца. Това е процес без болка и втора природа за всички шейпшифтъри. Те могат да се превърнат в своето животно за едно мигване на окото без никаква подготовка и по всяко време на всеки ден, без да бъдат обвързани с лунните цикли. Те могат да останат в своята животинска форма толкова дълго, колкото искат.

  СКРИТА АУРА - Те са напълно неоткриваеми както в техните животински, така и в човешки форми. Преобразуването на форми във формата на животни не се различава от тяхното животно и не може да бъде идентифициран като човек от други видове. Тяхната аура и аромат са или напълно човешки, или напълно животински.

  СЛАБОСТ - Те остаряват като хората. За тях се отнасят смъртни рани, старост, благословени предмети, болести и всичко, което може да нарани / нарани човек / животно.
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  FAE

  Те винаги са били там. Винаги просто извън полезрението. Мислили ли сте някога, че сте видели нещо с ъгълчето на окото си, само за да се обърнете към него, и да не е там? Или може би сте усетили косата на тила да се повдига, но нищо не изглежда необичайно? Вендиго не са единствените същества, които са останали скрити за смъртното и свръхестественото царство - Разликата е, че тези създания тепърва започват да пристигат .... Сега.


  ФИЗИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ - Феите имат остри черти и са необичайно високи и стройни в сравнение с повечето други. Очите им винаги са с неестествен цвят и подобно на приказките, ушите им винаги са в една точка, обикновено стърчат отстрани на косата. Кожата им е с полупрозрачни тонове и когато се извършва магия, въртящите се и светещи цветни следи по цялата им кожа като руни. Цветът на блясъка варира при отделните индивиди, но винаги съвпада с този на неестествения им цвят на очите. Зъбите им са остри и назъбени, когато не са бляскави, за да изглеждат човешки. Когато изглеждат човешки, техните руни могат да изглеждат като татуировки, но могат и да бъдат напълно скрити от очите, освен ако не се използва магия. Ноктите им обикновено са удължени, заточени по краищата, за да наподобяват по-хищни копчета.

  ПЕРСОНА - Интелектуална. Хитрец. Хаотични. Ексцентричени. Интензивни. Игриви. Омагьосващи. Позорни. Всезнаещи. Честни.

  ИСТИНАТА - Феите не могат да лъже. Независимо дали това е вградено в самото същество на това, което са те, или магическо проклятие, но Феята никога няма да излъже. Разбира се, има начини да се заобиколи това, като пропуск или измама. В края на краищата те са новите шутчета от Лас Валенсия.

  ИСТИНСТВОТО
  Царството на феите не е нито тук, нито там. Неизвестно царство, което е просто мираж на Земя, от което някои се измъкват. Свят на природата за разлика от всеки друг. Те не притежават никаква технология, намират я за инструмент за корупция и вместо това дават път на естествения си магически произход. Техният свят се пази в тайна от началото на времето. Казва се, че преди хората да се осмелят да ходят по Земята, те са се заключили, скривайки се от сътресенията, които са видели, че ще станат от царството на смъртните. Те мислеха за човечеството като вредители, които ще опетнят и разрушат красивата природа на света Земята. Сега, с въстанието и приемането на Закона, има няколко, които надничат, за да видят какво е толкова специалното в един конкретен град - Лас Валенсия.

  Сърцето на царството - просто наричано „Сърцето“, това е голямо дърво, изписано с руни, които светят във всеки възможен цвят. Смята се, че дървото носи не само живот на Феите, но осигурява издръжка на целия естествен живот в тяхното Царство. Смята се, че той е източникът на сила, внасящ естествен афинитет за отглеждане на растителния живот и довеждането му до плод в рамките на всички феи. Способността за контрол и растеж на растителния живот се оттегля, когато те са откъснати от царството на феите. Те нямат този афинитет естествено, когато влизат в царството на смъртните.

  НАСЛУШВАНЕ - Те вярват в женското лидерство, противоположна на тази на хората. Върховната жрица "са тези, които избират своята половинка и са тези, които заемат най-мощните позиции в царството на феите. Известно е, че техните женски са сурови и жестоки и техният мощен глас лесно може да накара мъжки да се поддаде на техните прищевки. Макар че мъжете могат да бъдат високо в икономиката, разбира се, добре е известно, че жените имат по-голям шанс за сила над тях. Те са, както смъртните биха заявили, „победителите в хляба“.

  ВИСОКА СВЕЩЕНИЦА - . Има четири върховни жрици, маркирани в цялото царство. За да може една да стане върховна жрица, те трябва да бъдат избрани .. Не е известно защо върховната жрица ще избере своето протеже, тъй като изглежда, че произхождат от различен произход. Когато едната стане върховна жрица, те се обвързват с останалите три, като създават творението като единствен индивид, чиято същност е свързана директно с центъра на Сърцето. Ето защо феите никога не изговорят името им и винаги ги наричат ​​„Върховната жрица“. Всяка върховна жрица има афинитет към всеки сезон и когато управляват, те извеждат промяната на сезона. Те са най-висшият ред в Сферата и тяхната дума е закон - Настоящият закон е на Мир и Спокойствие. Никога да не напуска Царството. Посочва се, че има шепоти, че скоро ще бъде избрана нова жрица ... И че една от върховните жрици са причината, поради която способността да премине през миража до царството на смъртните внезапно е станала достъпна.

  РЕЛЕФ - Облекчението е фразата за смърт. В царството на феите това идва, когато феите смятат, че вече не желаят да живеят. Това е не толкова съзнателно решение, но такова, което се появява, когато се казва, че Феите са изпълнили всичко, за което някога са могли да мечтаят в живота си и желаят да се преместят, за да донесат живот в своя свят. На феите е добре известно, че когато човек умре, тяхната същност се връща към Сърцето, което ги е отгледало. Пълен кръг. Те не вярват в Рая или Ада и макар да не се знае защо, те никога не са били хвърляни в Ада. Разбира се. Това може да е просто защото те никога не са били част от Земята преди сегашното време. Чудите се какво ще се случи след смъртта на фея в царството на смъртните. Когато феята е освободена от живота си, те се обръщат към естествената си същност. Това е светлинен източник на кълба, подобно на това, което човек би описал като „феен прах“ в приказките на смъртните. Изхвърля се на вятъра, преди да се разпръсне във въздуха.

  МИРАЖЪТ - Способността да надникнете през всеки воден обект и да станете свидетел на царството на смъртните, винаги е била блокирана за преминаване. Докато Mirage не се вижда в човешкото царство, когато човек наднича през промяната във въздуха, е почти невъобразимо. Може би лек проблясък в ъгъла на окото или изместването на въздуха. Феята може да надникне навсякъде, освен в частните домове. Те също не могат да чуват разговори при гледане. Това беше, докато един ден фея с неизвестно име, премина през Миража, за да влезе на Земята. Някои според слуховете, последваха примера - дали от любопитство, или от скука, или просто за приключение, зависи от всяка фея. Проблемът? Феите откриват, че след като преминат този праг, те са заключени. Обвързани никога да не се върнат в света и живота, които някога им е бил толкова скъп

  ЗНАК НА НЕПОКОЙ - знак, поставен от върховната жрица върху онези, които причиняват смущения в естествения ред на света на феите. С марката индивидът не се оказва затворен в клетки, изолирани от останалия свят, а вместо това е принуден да живее сред хората, които са си поставили за цел да навредят с действията си. Тук те ще намерят своите роднини, които ги избягват, обръщат гръб и ги отчуждават от общността като цяло.

  ОБЩИ
  СПОСОБНОСТИ
  - Повишена скорост; Подобрено лечение; Подобрени сетива; Подобрено зрение; Aura Illusion; Блясък; Песен на сирените; Мираж; Афинитет на елементите

  ПЛОДИМОСТ - Феите могат да бъдат плодородни, но само сред собствените си видове. За да настъпи бременност, мъжът трябва да бъде благословен от фееричната жрица и да поиска той да бъде плодороден към конкретния си партньор. Женската трябва да приеме молбата му и жрицата ще започне ритуал, за да позволи плодородие между двойката. За съжаление това не е възможно в земното царство, така че всички, които мигрират на Земята, в момента са безплодни.

  СМЪРТНОСТ - Всички феи са били безсмъртни в царството на феите, но в момента, в който нарушат закона за феите и преминат портала към царството на смъртните, смъртността им започва. Твърди се, че те остават непроменени, но тъй като същността на Fae Realm е това, което ги държи безсмъртни, времето им е започнало да изтчита. Изведнъж, създанията на вечно съществуване имат часовник, който тиктака до непознат край. Представете си. Един ден да съществува, а следващият да получи незабавно облекчение. Времето и възрастта не са нещо за феите и те не отчитат години. „Вчера“ е често използвана фраза и може да бъде вчера или преди сто години. Времето е безсмислено.

  УСТОЙЧИВОСТ - Хранят се естествено. Независимо дали е от суровата плът на животно или същество, или салатите, приготвени от земни плодове, всичко това е сурово и приятно. Те намират земната храна за интересна, ако не и малко скучна. Посочено е, че храната на феите в царството е по-вкусна от най-приятното мезе в царството на смъртните. Те не готвят храната си. Фея може да се напие и да предпочете напитката от вино.


  ВАЛУТА - Те не вярват в парични инвестиции, вместо това използват бартерната система и се възползват от сделки. Обикновено те ще получат благосклонност чрез сделки или предлагане на услуги или други уникални предмети, които са намерили. Не забравяйте, че Феите са нови за този свят, но те винаги са били в състояние да го гледат, така че ще имат някаква представа за пари и валута, но не всички ще имат тези знания. Не би било необичайно фея, която не проследи света на хората, да предлага красиви цветя или бижута в бартер.

  ПРОФЕСИИ - Феите са тези, които приемат естествения цикъл на живота. С най-голямо уважение те живеят сред света, без да пречат на собствената му прогресия - като се стремят само по начини да помагат и никога да не пречат. Фермерите са склонни към земите, осигурявайки нутриенти да хранят жителите си в дома си, подобно на начина, по който ловците убиват само за да защитят баланса на пустинята. Никога не се убива с алчност, но вместо това се благодари и всяка част от животното се изглажда без отпадъци. С голяма любов към елементите и растежа, много магазини отвориха усъвършенстване на различни стоки, за да се насладят или да използват максимално потенциала си. Феята ще намери своето място в кралството естествено, въз основа на личния си афинитет. Наистина зависи от вашия характер, да създадете място за себе си.

  НАИМЕНОВАНЕ - Призрачните същества са почти като кошер, една общност, работещи заедно. Поради това няма нужда от фамилни имена, така че като такива всяка Фея има едно кратко име на сричка, избрано от тях на различни възрасти. Преди техния съименник често ли се използва, за да се наричат ​​децата "Kin" или вариант на сезона, в който са родени.

  СЛАБОСТ - Обезглавяване - Феята може да бъде убита чрез обезглавяване.

  Извличане на сърце - Феите могат да бъдат убити, като изтръгнат сърцата им от телата им.

  Желязо - желязото е основната слабост на феите. Когато са в стая, пълна с желязо, те ще се чувстват изтощени. Това е и единственото нещо, което може да ги пробие и да им навреди, причинявайки им кървене. Желязото не съществува в царството на феите, така че те все още нямат знания за това, когато стъпят на Земята.

  Блестящи предмети - макар че това не е слабост, те се оказват привлечени към блестящите предмети естествено. Fae Realm е изпълнен с естествени тонове и така, за да видите блестящ диамант, възниква почти непреодолима нужда да се приближите. Синдром на лъскав предмет? Така мисля.
  RoadToRuin
  Брой мнения :
  116

  Join date :
  05.09.2020

  Права за този форум:
  Не Можете да отговаряте на темите

  Права за този форум:

  Не Можете да отговаряте на темите