• 01. Rules
 • 02. Story
 • 03. Factions
 • 04. Saved Fc
 • 05. Save a Fc
 • 06. Announcements
 • Представете си хаотичната революция, която нападна всички същества, които така или иначе бяха ненормални.Представете си: Световен лов на вещици, във всеки смисъл на думата. Незаконен. Тяхното присъствие. Знанието за тях. Предаването на информация. Всичко общо с „Неестествените“ - Незаконно. Да бъде изпълнен на място. Без пауза. Без съмнение. И без последствия.
  News!
  Съвсем скоро ще бъдем отново на линия.Благодарим за търпението! :)
  Staff
  Latest topics
  Save a FaceClaim;Нед Ное 08, 2020 4:02 pm-marissa trancel
  I don't want nothing moreСъб Окт 31, 2020 5:28 pmRoadToRuin
  Genevieve de la LuneСря Окт 28, 2020 6:24 pmRoadToRuin
  chaos entityСъб Окт 24, 2020 9:28 pmRoadToRuin
  "i never saw your evil scars."Чет Сеп 24, 2020 9:57 pmRoadToRuin
  my secret will be a betrayal...Нед Сеп 20, 2020 12:21 pmRoadToRuin

  Genevieve de la Lune
  Vampire
  Сря Окт 28, 2020 5:11 pm
  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Genevieve de la Lune

  vampire-30y.o./NA-fc:Kate Beckinsale


  1768 година.

  Тъмните улички криеха опасност, каквито никой не можеше и да предположи дори. Дори и тя, дори и самата Женевиев не предполагаше колко опасно можеше да бъде една разходка посред нощ. Какво можеше да й се случи в опита си да се види тайно с любимия си, възползвайки се от прикритието на нощта отдавайки се на нещо напълно забранено й. Отнето й правото да бъде с онзи, който сърцето й бе избрало отдалечавайки я от него, давайки й друг в замяна .Даден от родителите й смятащ, че той можеше да е грижи добре за дъщеря им, продавайки я като вещ без да се интересуват от чувствата й желанията й. Ала времената бяха такива и жените нямаха думата, не и благородните дами като нея, те бяха длъжни да се обвържат по сметка, а не по любов. Само че тя не искаше да е така, тя не желаеше да изостави любимия си наивно смятаща че всичко можеше да се промени, само че не можеше и с времето установяваше все повече този неоспорим факт.

  Достигайки до това да се вижда тайно с него, криейки се в сенките като престъпница открадвайки си малко щастие в живота й обгърнат в мрак, смятайки че по-тъмно не можеше и да стане. Обаче можеше и щеше да се случи, не мислейки за опасностите дебнещи в мрака, мислеща само за любимия си. Отишна на уреченото място, чакайки го нетърпеливо да го види отново не усещайки как някой или по-скоро нещо се бе прокраднало зад нея притискайки се в тялото й, нежно отмествайки косите й целувайки врата й. Мислеща си че това бе той, нямаше кой друг да е ,не и по това време, не и тук. Ала много грешеше усещайки как в следващият миг усети силно пробождане, усещайки приятното чувство което обземаше тялото й замъглявайки разума й отдавайки се на онова което онзи й причиняваше. Чувствайки се странно добре, приемайки онова което той й бе казал извършвайки нещо което не биваше, ала бе толкова опиянена от всичко че не мислеше трезво, следвайки мъжа пред себе си сляпо правейки всичко което й бе казал. Отпивайки от кръвта му, наслаждавайки се на вкуса й оставена всичко да й се случва без да може или да иска да му откаже. Затваряйки очите си за секунди ,а след това...


  В наши дни

  ...след това.. след това всичко е история. Всичко бе отишло по дяволите променяйки живота й завинаги .Откъсвайки се от всичко което познаваше някога, намирайки нов дом и подслон в град в който се налагаше да живее този път, място което той-нейният създаjел бе избрал за новият им живот сливайки се перфектно със всички тук. Прекрасно установили се не биещи на очи държейки няколко нощни клуба ,един бар стриптийз клуб и две казина. Обхващайки нощният живот награда, като всеки от клана държеше по едно от заведенията. На Женевиев се бе паднал един от нощните клубове, които тя управляваше с удоволствие и желязната си ръка. Живеейки привидно нормален живот, забравила миналото коя е била и какво някога сърцето й бе усещало изпитвайки нещо ново към създателя си ала дали миналото нямаше да я застигне напомняйки за себе си...времето щеше да го покаже.

  Genevieve de la Lune
  Брой мнения :
  16

  Join date :
  28.10.2020

  RoadToRuin
  Administrator
  Сря Окт 28, 2020 6:24 pm

  Accepted!  ❤ 

  Добре дошъл/а!  ❤ 

  Ако имаш нужда от промени по героя, можеш винаги да се свържеш с някой от екипа.

  RoadToRuin
  Брой мнения :
  116

  Join date :
  05.09.2020

  Права за този форум:
  Не Можете да отговаряте на темите

  Права за този форум:

  Не Можете да отговаряте на темите